Tervetuloa Salon Koirahallin kauppaan!

Kaupasta löydät erittäin kattavan valikoiman kotimaista Mush ja Mur-Kis raakaruokaa koirallesi. Muun muassa MUSH BARF® lihat ja luut sekä helpot MUSH BARF Basic Mix, Vaisto®- ja DUO+ ateriat!

Salon Koirahalli on myös MUSH kasvattajakerhomyymälä!

Jos sinulla on kennelnimi ja kasvatat koiria, voit hakea MUSH kasvattajakerhoon! Ota yhteyttä MUSHiin liittyäksesi. Edut ostoista saat kätevästi Salon Koirahallin verkkokaupassa, kun rekisteröidyt verkkokaupan asiakkaaksi ja ilmoitat Katjalle olevasi MUSH kasvattajakerhon jäsen katja@koirahalli.fi. Tämän jälkeen voit tehdä ostoja ja hyödyntää kasvattaja alennukset verkkokaupassa. Kasvattajakortti on esitettävä tilausta noudettaessa.

Valikoimassa lisäksi mm. Acana täysravinnot, HelsiTar tuotteita ja D&C Dogsportin tuotteita. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa! Kaupan noutoajat (ei käteismyyntiä) ovat maanantai klo 17-19, tiistai klo 17-19, keskiviikko klo 17-19. Sunnuntain klo 17-19 noutoajalla voit tulla myös tekemään ostoksia käteisellä (kortti ei käy maksuvälineenä). Koirahallin omilla kursseilla olevat saavat tilaukset mukaansa myös koulutusten yhteydessä :)

Myös Salon Koirahallin järjestämät kurssit ja koulutukset ovat myynnissä verkkokaupassa! Muiden kouluttajien koulutuksista löydät tietoa ajankohtaista sivulta.

Verkkokauppaan »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *