Tervetuloa Salon Koirahallin kauppaan!

Ota yhteyttä

Kaupasta löydät erittäin kattavan valikoiman kotimaista Mush-raakaruokaa koirallesi. Muun muassa MUSH BARF® -lihat ja -luut sekä helpot MUSH BARF Vaisto® ja DUO+® -ateriat!

Salon Koirahalli on myös MUSH-kasvattajakerhomyymälä!

Jos sinulla on kennelnimi ja kasvatat koiria, voit hakea MUSH-kasvattajakerhoon! Ota yhteyttä MUSHiin liittyäksesi. Edut ostoista saat kätevästi Salon Koirahallin verkkokaupassa, kun rekisteröidyt verkkokaupan asiakkaaksi ja ilmoitat Katjalle sähköpostitse katja@koirahalli.fi olevasi MUSH-kasvattajakerhon jäsen. Laita viestiin jäsennumerosi ja kennelnimesi. Tämän jälkeen voit tehdä ostoja ja hyödyntää kasvattaja-alennukset verkkokaupassa.

Valikoimassa myös mm. Acana-täysravinnot, Platinum, Naturis makkarat, Swiss Natural ja paljon muuta. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa! Hallilla on tilausten noutopiste, josta voit noutaa tilauksesi kätevästi ovikoodilla, kun olet saanut toimitusvahvistuksen sähköpostiisi.

Myös Salon Koirahallin järjestämät kurssit ja koulutukset ovat myynnissä verkkokaupassa! Muiden kouluttajien yhteystiedot löydät kouluttajat sivulta ja voit kysyä kursseja suoraan heiltä.

Verkkokauppaan