Jotta kaikilla olisi siisti ja viihtyisä treenipaikka, johon on mukava tulla!

Harjoittelijan vastuu

 1. Hallin vuokraaja sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa.
 2. Kenttävaraukset, joita ei peruta tai siirretä on maksettava.
 3. Hallin vuokraaja vastaa itse omastaan ja koiransa vakuutusturvasta. Koiran haltija vastaa oman koiran turvallisuudesta sekä koiran hallille ja hallin muille käyttäjille aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista. Salon Koirahalli ei korvaa koiralle tai koiran haltijalle hallin piha-alueilla, sisätiloissa tai hallin esteillä tapahtuneita vahinkoja. Suosittelemme koiran turvallisuuden vuoksi osallistumista kursseille tai yksityistunneille, ennen agilityn omatoimisen harjoittelun aloittamista.
 4. Halliin tulevien koirien tulee olla terveitä ja Suomen kennelliiton määräysten mukaisesti rokotettuja (poislukien pentutreffit ja -kurssit).
 5. Hallissa noudatetaan Suomen eläinsuojelulakia kaikissa koulutuksissa ja tätä edellytetään myös omatoimisissa varauksissa. Kaikenlaisten koulutusvälineiden ja koulutustapojen käyttö, jolla aiheutetaan koiralle kipua, pelkoa tai tuskaa on ehdottomasti kielletty. Väärinkäytöksistä tullaan ilmoittamaan eläinsuojeluviranomaisille. 

Siisteys

 1. Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin sisätilat pysyvät mahdollisimman kuivana ja puhtaana. Hallin isolle sisäkentälle (keinonurmi) ei saa mennä ulkokengillä. Käytä keinonurmelle soveltuvia kenkiä (esim. maastojuoksukengät). Löydät tassupyyhkeitä koirien tassujen pyyhkimiseen hallilta, mikäli oma unohtui kotiin.
 2. Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen harjoituksia ja tarvittaessa harjoitusten välillä, jotta halliin ei tulisi pissa- tai kakkavahinkoja. Koirat on pidettävä hallissa kytkettynä, mikäli eivät ole harjoitusvuorossa. Koirien pissattaminen muiden yritysten piha-alueilla on kielletty. Koirien ei saa antaa pissata hallin seinustalle, pihalla oleviin autoihin tai työvälineisiin. Kaikki lähistöllä tapahtuvan ulkoilun aikana tulleet tarpeet pitää ehdottomasti korjata, hallissa on ilmaisia kakkapusseja siivousvälinekoreissa.
 3. Jos kuitenkin vahinko sattuu hallissa, se on siivottava matosta välittömästi siivouskoreista löytyvillä välineillä ja aineilla. Hallissa on pissamaksulaatikko tolpassa ison kentän portin vieressä. Laatikon yhteydessä on myös tilisiirtolomakkeita. Vahinkomaksut: iso kenttä (keinonurmi) 10€ ja pieni kenttä (kumirouhematto) 2€.
 4. Juoksuinen narttu saa treenata omalla vuorollaan hallissa juoksuhousut jalassa. Juoksuinen narttu on pidettävä hallissa omassa häkissä tai autossa, ei hallin häkeissä. Juoksuinen narttu ei saa osallistua epävirallisiin kilpailuihin hallissa. Virallisissa kilpailuissa noudatetaan kyseisen lajin sääntöjä.
 5. Kerää mahdolliset kentälle jääneet makupalat pois (häiritsee muiden treenejä ja voi olla myös allergisia koiria). Tyhjennä käyttämäsi vesikupit ja laita ne pestävien kuppien laatikkoon. Laita myös häkissä käyttämäsi alustat wc:n pyykkikoriin.

Ohjeita

 1. Siirräthän esteitä nostamalla, ei raahaamalla. Ison kentän kontaktiesteissä on pyörät liikuttelua varten. Raahaaminen rikkoo tekonurmen.
 2. Käytäthän vain kenttää, jonka olet varannut ja pidät kiinni sovitusta ajasta. Varaamattomien = maksamattomien kenttien käyttö on kielletty, vaikka niillä ei olisikaan toista varausta! Hallissa on videovalvonta.
 3. Kuukausikortilla ei voi ottaa ulkopuolisia kouluttajia kouluttamaan hallille, vaan näihin koulutuksiin on varattava aika hallin varauskalenterista ja maksettava normaali tuntiveloitus.
 4. Hallin esteet ovat koiria, eivät lapsia varten. Huolehdi, että lapsesi eivät kiipeile agility esteillä tai muutoinkaan häiritse hallissa harjoittelevia koiria tai ihmisiä.
 5. Pidä koirasi kytkettynä piha-alueella ja hallissa mikäli et ole harjoitteluvuorossa. Hallissa on häkkejä ja seinässä paikkoja, joihin koiran voi kytkeä. Annetaan suoritusrauha hallissa treenaaville koirille ja myöskin työrauha kouluttajille, pyri siis pitämään koirasi odotteluaikana hiljaisena. Mikäli koira ei osaa odottaa vuoroaan hiljaa on se pidettävä autossa. Juoksuisia narttuja ei saa pitää hallin häkeissä, vaan mukana on oltava oma häkki tai koira on pidettävä autossa.
 6. Hallissa tupakointi on kielletty.
 7. Pieni kenttä tyhjennetään esteistä aina treenien jälkeen.
 8. Lähtiessäsi hallista, jos jälkeesi ei tule halliin ketään muista sammuttaa valot ja varmista oven menevän lukkoon.

Salon Koirahallin käyttäjille on annettu nämä säännöt tiedoksi varausta tehdessä. Säännöt ovat nähtävillä myös hallin seinällä. Salon Koirahalli pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *