Yrittäjän esittely
Salon Koirahalli on perustettu marraskuussa 2011. Hallia vetää yrittäjänä Katja Taskinen. Katja on suorittanut vuonna 2013–2014 eläintenkouluttajan opinnot ja ammattitutkinnon ja on Suomen Eläintenkouluttajat ry:n varsinainen jäsen.

Salon Koirahallissa kaikissa koulutuksissa noudatetaan yhdistyksen eettisiä sääntöjä ja koulutusmenetelmät perustuvat tutkittuun tietoon eläinten käyttäytymisestä. Lisäksi Katja on suorittanut koulutusohjaajakurssit agilityssä, rally-tokossa ja arkitottelevaisuudessa. Katjalla on monipuolinen harrastus- ja kilpailutausta eri koiralajeissa.

Koirat kasvatustyössä

Keväällä 2018 Katja suoritti opinnot koiran käytöstä kasvatus- ja kuntoutustyössä sekä valmistui koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi. Katjan koirista Pommac on suorittanut Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n soveltuvuuskokeen ja työnäytön ja on toiminut kouluissa työtehtävissä. Katja toimii Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n arvioijana ja kouluttaa koiria omistajien kanssa yhteistyössä työtehtäviin.

Koulutukset

Koirahallilla pyritään järjestämään erilaisia koulutuksia mahdollisimman monipuolisesti. Toivomme, että mahdollisimman moni koiranomistaja löytää tiensä uusien, hauskojen harrastusten pariin, oli tähtäimessä sitten lajissa kisaaminen tai omaksi ja koiran iloksi harrastaminen. Kouluttaminen perustuu haluttujen käytösten vahvistamiseen palkkioilla, koiran fyysistä rankaisua tai pelottua hallilla ei käytetä, eikä sallita.
 
Katjan koulutuksissa halutaan panostaa koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja käytösten kouluttamiseen, ei niinkään pelkkään lajikoulutukseen.
Koirien käyttäytymiseen liittyvissä haasteissa voit kysyä myös yksityistunteja!


Joensuunkatu 9, 24100 Salo
Katja Taskinen
044 735 1021
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.