Koirahalli on auki ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä!

Salon Koirahalli tarjoaa mainiot puitteet monenlaiseen koiraharrastukseen!

Tervetuloa Salon Koirahallin verkkokauppaan!

Lue lisää täältä!

Ajanvaraus

Ajankohtaista

Verkkokauppa

Tervetuloa Salon Koirahalliin!

Monipuolinen treeni- ja kohtaamispaikka sijaitsee aivan Salon sydämessä. Hallille reippailet Salon keskustasta parhaan karvaisen kaverisi kanssa hetkessä. Lyhyt matka sekä juna- että linja-autoasemalta, matkaa hallille on vain 1,5km!

Salon Koirahalli tarjoaa mainiot puitteet monenlaiseen koiraharrastukseen!

Hallissa on laaja ja laadukas estevalikoima, käytettävissä mm. täydellinen agilityestesarja, useita putkia, kahdet kujakepit, 2/2 kepit, joustokepit, korkeussäädettävä keinu, toko hyppyeste, PK-hyppyeste, ruutunauhat, rally-toko kylttejä, Flyball boksi ja kaksi trimmipöytää näyttelytreenejä varten.

Tilavassa hallissa on kaksi kenttää, iso kenttä (n.14,5mx30m) 435 m² ja pieni kenttä (14,5mx12m) 174m2. Molemmat kentät tarjoavat hyvät puitteet treenaamiseen, iso kenttä soveltuu pohjan ja täyden estesarjan vuoksi paremmin agilityyn, toki pienellä kentällä on muita kuin kontaktiesteitä myös agilityn treenaamiseen. Molemmilla kentillä on seinässä peili, jota voit käyttää apuna treenatessasi. Pienellä kentällä pohjana toimii kumirouhematto ja isolla kentällä Saltex Verdana keinonurmi Termonova lisäjoustokerroksella. Oleskelualueella on kahdeksan häkkiä koirille vuoron odottamista varten. Hallissa on wc ja pieni kahvinkeittonurkkaus. Lämpötila hallissa on talvellakin plussan puolella vähintään 5-10 astetta ja kesällä halli pysyy miellyttävän viileänä. Kesällä on käytettävissä myös aidattu hallin ulkokenttä (n. 22mx35m) n. 770m2 agilityesteineen. Ulkokenttää vuokrataan kesäaikaan muille kouluttajille ja tapahtumiin, varaukset meilitse. Sisäkentät ovat varattavissa kätevästi varauskalenterin kautta ryhmille, seuroille ja yhdistyksille tai yksityishenkilöiden omaan käyttöön. Varatessasi kenttiä tutustu ensin hallin sääntöihin. Toistuvissa varauksissa tai useamman tunnin tapahtumavarauksissa ota yhteyttä katja@koirahalli.fi.

Siirry ajanvaraukseen tai ota yhteyttä

Yrittäjävetoinen harrastuspaikka

Salon Koirahallia ylläpitää Katja Taskinen. Katja vastaa myös hallin agilityn vakiotreeniryhmien koulutuksesta. Omia koiria ovat labradorinnoutajat Pommac ja Qelmi sekä lyhytkarvainen saksanseisoja Ryyppy. Katja on suorittanut mm. Agilitykoulutusohjaaja perus- ja jatkokurssit, Arkitottelevaisuuskoulutusohjaajakurssin sekä Rally-Tokokoulutusohjaajakurssin. Lisäksi Katja on ammattitutkinnon suorittanut eläintenhoitaja suuntautumisena eläintenkouluttaja sekä eläinalan yrittäjä.

Salon Koirahallin verkkokauppa

Salon Koirahallilla on verkkokauppa, josta voit kätevästi ostaa raakaruokaa ja tarvikkeita koirillesi ja noutaa ne hallilta noutopisteestä ovikoodilla. Salon Koirahallin omille kursseille osallistuvat voivat noutaa ostoksensa myös kursseilla käydessään! Tutustu kauppaan verkkokauppa välilehdeltä! 

Hallissa useiden kouluttajien kursseja ja muita tapahtumia!

Hallimme sopii mainiosti eri koiraharrastuslajien koulutus ja kilpailu käyttöön. Näyttely ja Match Show käyttöön emme hallia vuokraa, koska osassa hallia on keinonurmi.

Ajankohtaisista tapahtumista ja tulevista koulutuksista lisätietoa Ajankohtaista-sivulla.
Tuoreimmat uutiset löydät myös Facebook-sivuiltamme.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *