Esittely

Salon Koirahalli on perustettu marraskuussa 2011. Hallia vetää yrittäjänä Katja Taskinen. Katja on suorittanut vuonna 2014 eläintenkouluttajan opinnot ja ammattitutkinnon ja on Suomen eläintenkouluttajat ry:n varsinainen jäsen. Koulutuksissa noudatetaan yhdistyksen eettisiä sääntöjä ja koulutusmenetelmät perustuvat tutkittuun tietoon eläinten käyttäytymisestä. Lisäksi Katja on suorittanut koulutusohjaajakurssit Agilityssä, Rally-Tokossa ja arkitottelevaisuudessa. Keväällä 2018 Katja suoritti opinnot koiran käytöstä kasvatus- ja kuntoutustyössä sekä valmistui koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi.

Koiraharrastuslajeista agilityä (jo edesmenneet cavalierit Otto ja Sani mini3, labbikset Pommac ja Qelmi maksi3, Myy maksi1, sheltit Amigo, Niitti, Rasmus ja Romeo medi3, saksanseisoja Jura maksi3), Vesipelastusta (Pommac ja Qelmi voittajaluokka), Tokoa (Pommac avoin luokka) Rallytokoa (cavalier Otto avoin luokka, labbikset Pommac ja Qelmi voittajaluokka) ja koiratanssia (cavalier Otto ja labbis Pommac alokasluokka) on harrastettu kilpailutasolla, monta muuta lajia omaksi iloksi. Qelmi ja Pommac ovat suorittaneet myös noutajien taipumuskokeen, osallistuneet Nome-b kokeisiin ja Wt-kokeeseen. Ne vat suorittaneet luonnetestin ja Pommac lisäksi MH-luonnekuvauksen ja BH-kokeen. Pommac on suorittanut koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n soveltuvuuskokeen ja työnäytön, Qelmi soveltuvuuskokeen ja ne toimivat Katjan työpareina kouluissa.

Koirahallin omat koirat ovat labradorit Pommac ja Qelmi sekä lyhytkarvainen saksanseisoja Ryyppy. Harrastusten suhteen pyrimme olemaan varsin monipuolisia ja kokeilunhaluisia, labradorista ja seisojasta on moneen lajiin :)

Koirahallilla pyritään järjestämään erilaisia koulutuksia mahdollisimman monipuolisesti, päälajina kuitenkin agility. Toivomme, että mahdollisimman moni koiranomistaja löytäisi tiensä uusien hauskojen harrastusten pariin oli sitten tähtäimessä lajissa kisaaminen tai omaksi ja koiran iloksi harrastaminen. Katjan koulutuksissa halutaan panostaa koiran kokonaisvaltaiseen käytösten kouluttamiseen ei niinkään pelkkään lajikoulutukseen, siksipä agilitykoulutuksessa voi saada neuvoja vaikka remmissä rähjäämiseen. Naksutinta käytetään myös paljon koulutuksissa, joskaan ketään ei pakoteta sen käyttöön :D. Koirien käyttäytymiseen liittyvissä haasteissa voit kysyä myös yksityistunteja!

Katjan lisäksi hallilla kouluttaa myös muita yksityisyrittäjiä mm. Maija Sulonen / M-Tiimi (lintukoirien koulutus ja arkitottelevaisuus), Roosa Örling / Koirapalvelu Rosella (rallytoko ja agility), Veera Niemi / Agipoint (agility), Taija Salokannel / Koirakoulu Agipower (agility) ja Susanna Korhonen / Koulutusrumba (agility). Heidän koulutuksistaan löydät tietoa yrittäjien omilta sivuilta. 

Hallilla on koulutustilojen lisäksi pieni kauppa, tilaukset voi noutaa hallin noutopisteestä. Kaupan valikoimat keskittyvät pääsääntöisesti koirien raakaruokaan, mutta myös koulutustarvikkeita ja palkkionameja ym. löytyy valikoimasta. Tarkemmat tiedot kaupan toiminnasta ja linkin verkkokauppaan löydät verkkokauppa välilehdeltä.

Salon Koirahallin kanssa yhteistyössä toimivat myös Salon Mainosbrodeeraus, Someron Säästöpankki ja Evidensia!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *