Esittely

Salon Koirahalli on perustettu marraskuussa 2011. Hallia vetää yrittäjänä Katja Taskinen. Katja on suorittanut vuonna 2014 eläintenkouluttajan opinnot ja ammattitutkinnon ja on Suomen eläintenkouluttajat ry:n varsinainen jäsen. Koulutuksissa noudatetaan yhdistyksen eettisiä sääntöjä ja koulutusmenetelmät perustuvat tutkittuun tietoon eläinten käyttäytymisestä. Lisäksi Katja on suorittanut koulutusohjaajakurssit Agilityssä, Rally-Tokossa ja arkitottelevaisuudessa. Keväällä 2018 Katja suoritti opinnot koiran käytöstä kasvatus- ja kuntoutustyössä sekä valmistui koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi.

Koiraharrastuslajeista agilityä (cavalierit Otto mini3 ja Sani mini3, labbikset Pommac maksi3, Qelmi maksi3, laina sheltit Amigo medi3 ja Niitti medi3, laina saksanseisoja Jura maksi2), Vesipelastusta (Pommac voittajaluokka ja Qelmi avoin luokka), Tokoa (Pommac alokasluokka) Rally-tokoa (cavalier Otto, labbikset Pommac ja Qelmi avoin luokka) ja koiratanssia (cavalier Otto ja labbis Pommac alokasluokka) on harrastettu kilpailutasolla, monta muuta lajia omaksi iloksi. Qelmi ja Pommac ovat suorittaneet myös noutajien taipumuskokeen ja luonnetestin ja Pommac lisäksi MH-luonnekuvauksen ja BH-kokeen.

Koirahallin omat koirat ovat siis cavalierpappa Otto, labradorit Pommac ja Qelmi sekä lyhytkarvainen saksanseisoja Ryyppy. Otto viettää jo ansaittuja eläkepäiviä harrastuksista ja nuoremmat kisaavat ja harrastavat useissa eri lajeissa. Harrastusten suhteen pyrimme olemaan varsin monipuolisia ja kokeilunhaluisia, labradorista ja seisojasta on moneen lajiin :)

Koirahallilla pyritään järjestämään erilaisia koulutuksia mahdollisimman monipuolisesti, päälajina kuitenkin agility. Toivomme, että mahdollisimman moni koiranomistaja löytäisi tiensä uusien hauskojen harrastusten pariin oli sitten tähtäimessä lajissa kisaaminen tai omaksi ja koiran iloksi harrastaminen. Katjan koulutuksissa halutaan panostaa koiran kokonaisvaltaiseen käytösten kouluttamiseen ei niinkään pelkkään lajikoulutukseen, siksipä agilitykoulutuksessa voi saada neuvoja vaikka remmissä rähjäämiseen. Naksutinta käytetään myös paljon koulutuksissa, joskaan ketään ei pakoteta sen käyttöön :D. Koirien käyttäytymiseen liittyvissä haasteissa voit kysyä myös yksityistunteja!

Katjan lisäksi hallilla kouluttaa joitakin muita yksityisyrittäjiä mm. Taija Salokannel / Koirakoulu Agipower (agility) ja Susanna Korhonen / Koulutusrumba (rally-toko, agility). Heidän koulutuksistaan löydät tietoa yrittäjien omilta sivuilta. 

Hallilla on koulutustilojen lisäksi pieni kauppa, joka toimii verkkokaupasta tehtyjen tilausten noutopisteenä lähinnä koulutusten aikaan iltaisin. Kaupan valikoimat keskittyvät pääsääntöisesti koirien raakaruokaan, mutta myös koulutustarvikkeita ja palkkionameja ym. löytyy valikoimasta. Tarkemmat aukioloajat ja linkin verkkokauppaan löydät verkkokauppa välilehdeltä.

Salon Koirahallin kanssa yhteistyössä toimivat myös Salon Mainosbrodeeraus, Someron Säästöpankki ja Evidensia!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *