Esittely

Salon Koirahalli on perustettu marraskuussa 2011. Hallia vetää yrittäjänä Katja Taskinen. Katja on suorittanut vuonna 2014 eläintenkouluttajan opinnot ja ammattitutkinnon ja on Suomen eläintenkouluttajat ry:n varsinainen jäsen. Koulutuksissa noudatetaan yhdistyksen eettisiä sääntöjä ja koulutusmenetelmät perustuvat tutkittuun tietoon eläinten käyttäytymisestä. Lisäksi Katja on suorittanut koulutusohjaajakurssit Agilityssä, Rally-Tokossa ja arkitottelevaisuudessa.

Koiraharrastuslajeista agilityä (cavalierit Otto mini3 ja Sani mini3, labbikset Pommac maksi3, Qelmi maksi3, laina sheltit Amigo medi2 ja Niitti medi3, laina saksanseisoja Jura maksi1), Vesipelastusta (Pommac ja Qelmi avo), Tokoa (Pommac alo) Rally-tokoa (cavalier Otto avo, labbikset Pommac ja Qelmi alo) ja koiratanssia (cavalier Otto ja labbis Pommac alo) on harrastettu kilpailutasolla, monta muuta lajia omaksi iloksi. Qelmi ja Pommac ovat suorittaneet myös noutajien taipumuskokeen ja luonnetestin ja Pommac lisäksi MH-luonnekuvauksen ja BH-kokeen.

Koirahallin omat koirat ovat siis cavalierpappa Otto, labradorit Pommac ja Qelmi sekä lyhytkarvainen saksanseisoja Ryyppy. Otto viettää jo ansaittuja eläkepäiviä harrastuksista ja nuoremmat aloittelevat kisaamista useissa eri lajeissa. Harrastusten suhteen pyrimme olemaan varsin monipuolisia ja kokeilunhaluisia, labradorista ja seisojasta on moneen lajiin :)

Koirahallilla pyritään järjestämään erilaisia koulutuksia mahdollisimman monipuolisesti, päälajina kuitenkin agility. Toivomme, että mahdollisimman moni koiranomistaja löytäisi tiensä uusien hauskojen harrastusten pariin oli sitten tähtäimessä lajissa kisaaminen tai omaksi ja koiran iloksi harrastaminen. Katjan koulutuksissa halutaan panostaa koiran kokonaisvaltaiseen käytösten kouluttamiseen ei niinkään pelkkään lajikoulutukseen, siksipä agilitykoulutuksessa voi saada neuvoja vaikka remmissä rähjäämiseen. Naksutinta käytetään myös paljon koulutuksissa, joskaan ketään ei pakoteta sen käyttöön :D. Koirien käyttäytymiseen liittyvissä haasteissa voit kysyä myös yksityistunteja!

Katjan lisäksi hallilla kouluttaa joitakin muita yksityisyrittäjiä mm. Taija Salokannel / Koirakoulu Agipower (agility). Heidän koulutuksistaan löydät tietoa yrittäjien omilta sivuilta. 

Hallilla on koulutustilojen lisäksi pieni kauppa, joka on avoinna lähinnä koulutusten aikaan iltaisin. Kaupan valikoimat keskittyvät pääsääntöisesti koirien raakaruokaan, mutta myös koulutustarvikkeita ym. löytyy valikoimasta. Tarkemmat aukioloajat ja linkin verkkokauppaan löydät verkkokauppa välilehdeltä.

Salon Koirahallin kanssa yhteistyössä toimivat myös Salon Mainosbrodeeraus, Someron Säästöpankki ja Evidensia!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *