Koirahalli on varattavissa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä!

Tervetuloa treenaamaan myös omatoimisesti juuri silloin, kun sinulle ja koirallesi parhaiten sopii. Tutustu hallin sääntöihin ja varaa sopiva aika kalenterista, jonka jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Maksa varaus sen jälkeen ohjeiden mukaan. Agilityä on mahdollista maksaa myös Tykykuntoseteleillä- ja Smartum seteleillä ja -saldolla (verkkomaksuna) sekä ePassin verkkomaksuna. Mikäli haluat varata vakiovuoron, yksityistunnin, järjestää koulutuksen tai tehdä tapahtumavarauksen ota yhteyttä sähköpostitse katja@koirahalli.fi.

Iso kenttä: 14,5mx30m, 435m2. Pohjana Saltex Verdana keinonurmi Termonovan lisäjoustokerroksella. Kenttää ei vuokrata näyttelytreeneihin. Vahinkomaksu pissa- tai kakkavahingon sattuessa kentälle on 10€.
Pieni kenttä: 14,5mx12m, 174m2. Pohjana kumirouhematto. Vahinkomaksu pissa- tai kakkavahingon sattuessa kentälle on 2€.

Kentät tyhjennetään agilityesteistä seuraavasti: Pieni kenttä tyhjennetään (käyttäjä tyhjentää) aina treenien jälkeen, jos heti seuraava varaus ei ole myös agilityä. Isolla kentällä on pääsääntöisesti agilityrata joka viikko sunnuntai illasta perjantai iltaan. Jos tätä rataa muuttaa su-ti välillä, se pitää korjata alkuperäiseksi, koska se on vakiotreeniryhmien harjoitusrata. Iso kenttä tyhjennetään vaihtelevasti torstaina tai perjantaina päivän aikana siivousta varten. Isolla kentällä on useimmiten esteet, koska lauantai iltaa lukuunottamatta se on agilitykäytössä, tämä kannattaa huomioida, jos kenttä varataan muuhun kuin agilitykäyttöön. 

Ulkokenttä on tyhjennetty esteistä talvisin! Ulkokentälle ei ole omaa varauskalenteria ja sitä vuokrataan ainoastaan koulutuksia ja tapahtumia varten. Salon Koirahallin treeniryhmäläisille kenttä on käytössä ympäri vuoden.

Ajanvarauskalenteri

Helppo ajanvaraus - Ei rekisteröintiä!

 


Muut maksutavat

Maksaminen ePassilla verkkomaksuna

Kun käytössäsi on ePassi voit maksaa agilityharjoitusmaksusi ePassin verkkomaksulla.

 • Varaa aika Koirahallin kalenterista ja kirjoita viestikenttään "Maksu ePassilla x euroa".
 • Mikäli ePassilla maksettava summa ei kata koko harjoitusmaksua maksa puuttuva osuus Salon Koirahallin tilille.
 • Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ePassi-sivulla.
 • Valitse ePassin verkkomaksu.
 • Valitse käyttöpaikaksi Salon Koirahalli.
 • Kirjoita summa euroissa.
 • Kirjoita palvelunkuvaukseen laskun viite/mitä maksu koskee.
 • Suoritetusta maksusta tulee automaattisesti sähköposti Salon Koirahallille.

Maksaminen Tyky-Kuntoseteleillä tai Smartum seteleillä/saldolla

Kun käytössäsi on Tyky-Kuntoseteleitä ja haluat maksaa niillä agilityharjoitusmaksuja toimi näin.

 • Varaa aika Koirahallin kalenterista ja kirjoita viestikenttään "Maksu Tyky seteleillä x euroa".
 • Mikäli Tyky-Kuntoseteleillä maksettava summa ei kata koko harjoitusmaksua maksa puuttuva osuus Koirahallin tilille tai laita raha kuoressa hallin sisällä olevaan lukittuun postilaatikkoon.
 • Kun saavut harjoittelemaan Koirahallille jätä Tyky seteli/setelit hallin sisällä olevaan lukittuun postilaatikkoon. Setelissä tulee olla käyttäjän nimi, jos setelissä ei ole käyttäjän nimeä ei seteliä voida hyväksyä.
 • Voit maksaa myös Smartum saldolla verkkomaksuna Smartumin sivujen kautta. Muista lähettää kuitti maksusta Salon Koirahallin sähköpostiin katja@koirahalli.fi.

Voit maksaa ePassilla, Smartum- ja Tyky-Kuntoseteleillä myös osallistumisesi Salon Koirahallin Agilitykursseille/koulutuksiin. Maksaessa edellämainituilla tavoilla ilmoittautuminen kursseille meilitse katja@koirahalli.fi. Muista mainita maksutavasta jo ilmoittautuessasi. Huom! Maksaminen mahdollista vain kursseille, jotka Salon Koirahalli itse järjestää = ilmoittautumiset/maksu Katjalle.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *