Koirahalli on varattavissa joka päivä klo 8-22

Monipuolinen treeni- ja kohtaamispaikka sijaitsee lähes Salon sydämessä. Hallille reippailet Salon keskustasta parhaan karvaisen kaverisi kanssa hetkessä. Hallille on lyhyt matka sekä juna- että linja-autoasemalta, vain 1,5 kilometriä!

Katso täältä yhteystiedot

Kentät

Iso kenttä: 14,5 m x 30 m, 435 m². Pohjana Saltex Verdana -keinonurmi Termonovan lisäjoustokerroksella. Kenttää ei vuokrata näyttelytreeneihin. Vahinkomaksu pissa- tai kakkavahingon sattuessa kentälle on 10 €.

Pieni kenttä: 14,5 m x 12 m, 174 m². Pohjana kumirouhematto. Vahinkomaksu pissa- tai kakkavahingon sattuessa kentälle on 2 €.

Puuhis: Ulkona koirahallin päädyssä on lähes tuhat neliötä aidattua tilaa koirille puuhailua varten. Varaukset meilitse katja@koirahalli.fi ja maksu verkkokaupan kautta.

Kentät tyhjennetään agilityesteistä seuraavasti:

Pieni kenttä tyhjennetään (käyttäjä tyhjentää) aina treenien jälkeen.

Isolla kentällä on agilityrata parillisilla viikoilla tiistai illasta torstai iltaan. Jos rataa muuttaa tiistain ja keskiviikon välillä, se pitää korjata alkuperäiseksi, koska se on vakiotreeniryhmien harjoitusrata. Parittomilla viikoilla iso kenttä pidetään tyhjänä maanantaista torstaihin.

Iso kenttä tyhjennetään esteistä viimeistään perjantaina siivousta varten ja se pidetään tyhjänä perjantaista maanantaihin. Mikäli esteitä laitetaan kentälle, ne pitää siirtää käytön jälkeen sivuun.

Hinnasto

Hinnat isolle sisäkentälle (435 m²) ja pienelle sisäkentälle (180 m²). Esteiden ja muiden tarvikkeiden käyttö sisältyy hintaan.

Puuhis varataan verkkokaupan kautta ja sen hinta on 10 € / h.

Iso kenttä

 • Arkisin klo 08–17

  28 € / h

 • Arkisin klo 17–22

  38 € / h

 • Viikonloppuisin (la ja su)

  38 € / h

Pieni kenttä

 • Arkisin klo 08–17

  15 € / h

 • Arkisin klo 17–22

  25 € / h

 • Viikonloppuisin (la ja su)

  25 € / h

Ajanvarauskalenteri

Helppo ajanvaraus – ei rekisteröintiä!

Maksaminen

Voit maksaa tilisiirrolla, ePassilla, Smartum- ja Tyky-Kuntoseteleillä, sekä verkkokaupan kautta.

Voit maksaa ePassilla ja Tyky-Kuntoseteleillä osallistumisesi Salon Koirahallin agilitykursseille ja -koulutuksiin. Maksaessasi edellä mainituilla tavoilla ilmoittaudu kurssille ensin meilitse katja@koirahalli.fi. Muista mainita maksutavasta jo ilmoittautuessasi.