Koirahalli on varattavissa joka päivä klo 8-22

Monipuolinen treeni- ja kohtaamispaikka sijaitsee lähes Salon sydämessä. Hallille reippailet Salon keskustasta parhaan karvaisen kaverisi kanssa hetkessä. Hallille on lyhyt matka sekä juna- että linja-autoasemalta, vain 1,5 kilometriä!

Katso täältä yhteystiedot

Kentät

Iso kenttä: 14,5 m x 30 m, 435 m². Pohjana Saltex Verdana -keinonurmi Termonovan lisäjoustokerroksella. Kenttää ei vuokrata näyttelytreeneihin. Vahinkomaksu pissa- tai kakkavahingon sattuessa kentälle on 10 €.

Pieni kenttä: 14,5 m x 12 m, 174 m². Pohjana kumirouhematto. Vahinkomaksu pissa- tai kakkavahingon sattuessa kentälle on 5 €.

Puuhis: Ulkona koirahallin päädyssä on lähes tuhat neliötä aidattua tilaa koirille puuhailua varten. Varaukset ja tiedustelut meilitse katja@koirahalli.fi tai tekstiviestillä p. 044 7351021. Maksu tapahtuu verkkokaupan kautta.

Kentät tyhjennetään agilityesteistä seuraavasti:

Pieni kenttä tyhjennetään aina treenien jälkeen. Laita siis kaikki käyttämäsi treenivälineet takaisin paikoilleen käytön jälkeen.

Isolla kentällä voi olla agilityesteitä:
Parittomilla viikoilla tiistai illasta torstai iltaan, joillain viikoilla perjantaihin saakka. 
Parillisilla viikoilla iso kenttä pidetään tyhjänä maanantaista torstaihin. Mikäli agilityesteitä laitetaan kentälle, kentän käyttäjän pitää siirtää esteet käytön jälkeen sivuun.

Iso kenttä tyhjennetään esteistä joka viikko viimeistään perjantaina siivousta varten ja se pidetään tyhjänä perjantaista maanantaihin. Mikäli agilityesteitä laitetaan viikonlopun aikana kentälle, kentän käyttäjän pitää siirtää esteet käytön jälkeen sivuun.

Hinnasto

Hinnat isolle sisäkentälle (435 m²) ja pienelle sisäkentälle (180 m²). Esteiden ja muiden tarvikkeiden käyttö sisältyy hintaan.

Puuhis varataan verkkokaupan kautta ja sen hinta on 10 € / h.

Iso kenttä

 • Arkisin klo 08–17

  30 € / h

 • Arkisin klo 17–22

  40 € / h

 • Viikonloppuisin (la ja su)

  40 € / h

Pieni kenttä

 • Arkisin klo 08–17

  20 € / h

 • Arkisin klo 17–22

  25 € / h

 • Viikonloppuisin (la ja su)

  25 € / h

Ajanvarauskalenteri

Helppo ajanvaraus – ei rekisteröintiä!

Maksaminen

Voit maksaa kenttävarauksia tilisiirrolla, ePassilla, Smartum- ja Tyky-Kuntoseteleillä, Edenredillä ja Eazybreakilla sekä verkkokaupan kautta.

Voit maksaa tyky eduilla myös osallistumisesi Salon Koirahallin agilitykursseille ja -koulutuksiin. Maksaessasi edellä mainituilla tavoilla ilmoittaudu kurssille ensin meilitse katja@koirahalli.fi. Muista mainita maksutavasta jo ilmoittautuessasi.