Koirahalli on varattavissa joka päivä klo 8-22

Monipuolinen treeni- ja kohtaamispaikka sijaitsee lähes Salon sydämessä. Hallille reippailet Salon keskustasta parhaan karvaisen kaverisi kanssa hetkessä. Hallille on lyhyt matka sekä juna- että linja-autoasemalta, vain 1,5 kilometriä!

Katso täältä yhteystiedot

Kentät

Iso kenttä: 14,5 m x 30 m, 435 m². Pohjana Saltex Verdana -keinonurmi Termonovan lisäjoustokerroksella. Kenttää ei vuokrata näyttelytreeneihin. Vahinkomaksu pissa- tai kakkavahingon sattuessa kentälle on 10 €.

Pieni kenttä: 14,5 m x 12 m, 174 m². Pohjana kumirouhematto. Vahinkomaksu pissa- tai kakkavahingon sattuessa kentälle on 2 €.

Puuhis: Ulkona koirahallin päädyssä on lähes tuhat neliötä aidattua tilaa koirille puuhailua varten. Varaukset verkkokaupan kautta.

Kentät tyhjennetään agilityesteistä seuraavasti: Pieni kenttä tyhjennetään (käyttäjä tyhjentää) aina treenien jälkeen. Isolla kentällä on pääsääntöisesti agilityrata joka viikko maanantai-illasta perjantai-iltaan. Jos rataa muuttaa maanantain ja keskiviikon välillä, se pitää korjata alkuperäiseksi, koska se on vakiotreeniryhmien harjoitusrata. Iso kenttä tyhjennetään vaihtelevasti torstaina tai perjantaina päivän aikana siivousta varten. Isolla kentällä on useimmiten esteet. Tämä kannattaa huomioida, jos kenttä varataan muuhun kuin agilitykäyttöön. 

Kysy meilitse, milloin kentällä ei ole esteitä, jos haluat treenata tyhjällä kentällä.

Hinnasto

Hinnat isolle sisäkentälle (435 m²) ja pienelle sisäkentälle (180 m²). Esteiden ja muiden tarvikkeiden käyttö sisältyy hintaan.

Puuhis varataan verkkokaupan kautta ja sen hinta on 10 € / h.

Iso kenttä

 • Arkisin klo 08–17

  28 € / h

 • Arkisin klo 17–22

  38 € / h

 • Viikonloppuisin (la ja su)

  38 € / h

Pieni kenttä

 • Arkisin klo 08–17

  15 € / h

 • Arkisin klo 17–22

  25 € / h

 • Viikonloppuisin (la ja su)

  25 € / h

Ajanvarauskalenteri

Helppo ajanvaraus – ei rekisteröintiä!

Maksaminen

Voit maksaa tilisiirrolla, ePassilla, Smartum- ja Tyky-Kuntoseteleillä, sekä verkkokaupan kautta.

Voit maksaa ePassilla ja Tyky-Kuntoseteleillä osallistumisesi Salon Koirahallin agilitykursseille ja -koulutuksiin. Maksaessasi edellä mainituilla tavoilla ilmoittaudu kurssille ensin meilitse katja@koirahalli.fi. Muista mainita maksutavasta jo ilmoittautuessasi.