Pentutreffit sunnuntaisin klo 17-18 ja muutoksia pentutreffeihin

lauantai 12.01.2019

Pentutreffit pidetään sunnuntaisin!

Pentutreffiryhmiä on jatkossa vain yksi.

Pienet ja keskikokoiset klo 17-18 (pennun maksimi säkäkorkeus treffeille on 50cm). Säkäkorkeus on pennun tämän hetkinen korkeus. Koirahallin pieni kenttä jaetaan kahteen osaan, jolloin voidaan jakaa pentuja sopivampiin leikkiryhmiin. Huomioithan myös, että mikäli pentusi käyttäytyminen muita kohtaan ei ole muille pennuille mukavaa koosta tai iästä riippumatta on syytä harkita pentutreffeillä käymistä.

Pentutreffeillä pennut pääsevät leikkimään keskenään ja oppivat ns. puhumaan koiraa eli lukemaan toisten koirien eleitä. Tämä on tärkeää koirien sosiaalistumisen kannalta. Kannattaa kuitenkin muistaa myös koiran peruskoulutus pentukursseilla, että koira oppii myös luopumaan toisista koirista, sekä miljöötreeni erilaisissa ympäristöissä, jolloin pentu siedättyy ympäristön ärsykkeisiin.

Pentutreffeille ovat tervetulleita alle 6kk ikäiset pennut. Alaikärajaa ei ole, osallistua voi jo vaikka 8 viikkoisen pennun kanssa. Pentutreffeillä alle 12 viikkoisilta pennuilta ei vaadita rokotuksia. Tämä perustuu siihen, että asianmukaisesti rokotussuosituksien (www.evira.fi) mukaan rokotetun emän pennulla on vasta-aineita omiin ensimmäisiin rokotuksiinsa saakka ja koiranpennun paras sosiaalistumiskausi on noin 7-12 viikkoisena. HUOM! Mikäli et ole varma, että pentusi emä on rokotettu asianmukaisesti ethän tuo pentuasi treffeille ennen kuin se on rokotettu + 21vrk varoaika. Kaikki koirat Suomessa pitää rokottaa Eviran rokotussuositusten mukaisesti!

Osallistumismaksu on 5e/koira. Muistattehan ulkoiluttaa koirat hyvin ennen treffejä ja myös käyttää pentuja ulkona treffien aikana. Hallissa on 2e siivousmaksu, joka maksetaan vahingon sattuessa halliin sisälle. Maksut suoritetaan hallin henkilökunnalle tai pissamaksulaatikkoon. Ei ennakkoilmoittautumista. Huom! Koiran omistaja on vastuussa koirastaan ja koiran aiheuttamista vahingoista muille!
Mikäli sinulla on kysyttävää pentutreffeistä laitathan meiliä katja@koirahalli.fi.

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *